عوارض لیزر موهای زائد در آینده،چرا لیزر نکنیم؟

عوارض لیزر موهای زائد در آینده،چرا لیزر نکنیم؟

تاریخ انتشار:
زمان مطالعه: 10 دقیقه
تاریخ بروزرسانی:

نور لیزر هر چیزی که تیره‌رنگ باشد را حرارت داده و می‌سوزاند با حرارت دادن و سوزاندن موی تیره‌رنگ داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب می‌بیند و از بین می‌رود

لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد به یکی از پرطرفدارترین روش های رفع موهای ناخواسته بدن تبدیل شده است که در سال های اخیر تقاضا براى لیزر موهای زائد افزايش زیادی داشته است که باعث خلاص شدن از سالن های اپیلاسیون، تیغ، مومک، موبر و دستگاه اپیلیدی همچنین جوش ها و موهای زیر پوستی می شود.


عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

نور لیزر هر چیزی که تیره‌رنگ باشد را حرارت داده و می‌سوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیره‌رنگ داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب می‌بیند و از بین می‌رود. هرکدام از موهای بدن ما دارای یک چرخهٔ رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آنها در فاز رشد هستند.اگر هنگام لیزر موهای زائد، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد. به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی ‌موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصله های زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد تعدادی از فولیکول‌های فعال مو سوخته می‌شوند و بالاخره پس از مدتی تمامی‌ موها از بین می‌روند.‌دستگاه برداشتن مو یا لیزر رفع موهای زائد، دستگاهی است که فرایند از بین بردن موهای ناخواسته و زائد را، با استفاده از قرار گرفتن در معرض پالس‌های نور لیزر انجام می‌دهد که منجر به از بین بردن فولیکول مو و عدم رشد مجدد مو می‌شود. این روش، پس از حدود ۲۰ سال بررسی و آزمایش، از سال ۱۹۹۵ به‌صورت تجاری در دسترس کلینیک‌ها و عموم مردم قرار گرفت.

جلسات لیزر مو یکی از دستگاه های زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
1. لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت
2. لیزر موهای زائد با لیزر روبی ( یاقوت )
3. لیزر تور پالسی بالا
4. لیزر ND:YAG
5. لیزر موهای زائد با استفاده از لیزر دایود

لیزر موهای زائد چیست ؟
نمی‌خواهیم سرتان را با مباحث علمی لیزر درد بیاوریم ولی خوب است که ایده‌ای کلی از عملکرد و نحوه‌ی اثر لیزر داشته باشید.
لیزر یک پرتوی نوری است. منتها نوری که ویژگی‌های فیزیکی خاصی دارد و بسیار پرانرژی است. لیزرها در پزشکی و صنعت استفاده‌های زیادی دارند. در صنعت برای برش و حکاکی و در پزشکی از لیزر برای جراحی‌های مختلف مثل جراحی چشم (لیزیک) استفاده می‌شود.
لیزر یک دانش و فناوری است. یعنی بسته به کاربردی که دارد، می‌توان ویژگی‌های خاصی در آن لحاظ کرد و آن را برای انجام یک کار خاص بهینه‌ سازی نمود. 
لیزرهای مختلفی برای حذف موهای زائد استفاده می‌شوند. فناوری‌های الکساندریت، Nd:YAG و دایود از جمله لیزرهای پرکاربرد برای حذف موهای زائد هستند. این لیزرها از نظر کاربرد باهم تفاوت دارند. مثلاً الکساندریت بیشتر برای کسانی موثر است که پوستی روشن دارند و Nd:YAG بیشتر برای پوست‌های تیره استفاده می‌شود. این تفاوت کاربردی به دلیل تفاوت خاصیت‌های فیزیکی لیزرها مثل فرکانس و طول موج است.
لیزر روی فولیکول‌ها اثر می‌گذارد. لیزر حذف موهای زائد به شکلی طراحی شده که باعث داغ شدن پیاز مو و آسیب دیدن فولیکول‌ها شود. فولیکول‌ها ارگان کوچکی درون پوست هستند که موهای بدن را می‌سازند. با آسیب دیدن فولیکول و پیاز مو، رشد مو برای همیشه متوقف می‌شود.
لیزر آسیبی انتخابی وارد می‌کند. نکته‌ی قابل توجه این است که گرمای لیزر باعث آسیب دیدن و از کار افتادن فولیکول‌ها می‌شود، اما این آسیب کاملاً انتخابی است. یعنی به طور همزمان آسیبی به پوست و بافت‌های مجاور فولیکول وارد نمی‌شود. البته گاهی در اثر خطای اپراتور پوست آسیب می‌بیند.
لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می‌شود. این روش می‌تواند بین ۷۰ تا ۹۰ درصد موهای زائد را برای همیشه از بین ببرد. برای همین از نظر علمی می‌گوییم لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می‌شود و نه حذف دائمی موهای زائد. چون در یک دوره‌ی درمانی نمی‌توانیم ۱۰۰ درصد موهای زائد را از بین ببریم. ولی آن ۷۰ تا ۹۰ درصدی که حذف شده‌اند، دیگر هیچوقت رشد نخواهند کرد.

خطرات لیزر چیست ؟
به هر حال تمامی روش‌های درمانی پزشکی زیبایی خطراتی دارند، لیزر می‌تواند باعث ایجاد زخم، سوختگی، تغییرات رنگ پوست و جوش زدن بشود. این خطرات تا حد زیادی به مهارت اپراتور بستگی دارد.گاهی برای مراجعین کرم‌های کورتیکواستروئیدی (کورتونی) تجویز می‌شود تا تورم و التهاب ناحیه را بهبود ببخشد.
مهم‌ترین خطری که لیزر موهای زائد در ناحیه‌ی صورت دارد، خطر آسیب رسیدن به چشم‌ها است. ممکن است در حین درمان فلش‌هایی از نور ببینید.اگر اپراتور خطایی بکند و لیزر به طور مستقیم به شبکیه شما برخورد کند، احتمال آسیب وجود دارد.
باز هم مهم‌ترین عامل پیشگیری کننده از عوارض لیزر، دوری از آفتاب مستقیم است. سولاریوم و آفتاب گرفتن را تا بعد از اتمام کل دوره‌ی لیزر درمانی کنار بگذارید. هر بار که بیرون از منزل می‌روید، از کرم ضدآفتاب با SPF بالا استفاده کنید. یادتان باشد که اثر کرم ضدآفتاب بعد از ۲ ساعت از بین می‌رود و باید دوباره کرم بزنید.

میزان درد، خطرات و عوارض لیزر آقایان
میزان درد به آستانه‌ی درد شما و ناحیه‌ی تحت درمان بستگی دارد. هرچه پوست ناحیه‌ای حساس‌تر باشد، درد بیشتری هم دارد. بیشتر آقایان می‌گویند که لیزر درد ندارد و فقط بعضی وقت‌ها کمی اذیت می‌کند. درصد کمی می‌گویند که دردش مشابه برخورد کش لاستیکی به پوست است. حدود ۱-۲ درصد هم ذکر می‌کنند که درد زیادی متحمل شده‌اند. برای این افراد از داروهای بی‌حس کننده‌ی موضعی استفاده می‌کنیم که می‌تواند درد را به نصف برساند.
خطرات لیزر موهای زائد آقایان و خانم‌ها یکسان است. باز هم با خطر سوختگی، زخم، تغییر رنگ پوست و جوش زدن مواجه هستیم. خطر سرطان، آسیب به دستگاه جنسی و موارد از این قبیل در حال بررسی هستند.
رعایت توصیه‌های بعد از لیزر (مثل دوری از آفتاب و ورزش نکردن) تأثیر زیادی در کاهش عوارض دارد. به طور کلی عوارض دائمی و جدی لیزر هنوز مشخص نیست. 
خطرات و عوارض لیزر خانم ها
لیزر موهای زائد باعث چه بیماریهایی که نمی شود! یکی از راههای خروجی فضولات رحم و مواد زاید آن موهای آنه میباشد پس لیزر کردن موهای زاید یعنی احتباس کردن فضولات رحمی که میبایست از رحم خارج شوند و در نهایت ایجاد اختلال در کارکرد رحم است.لیزر کردن موهای زیر بغل نیز تأثیر بر قلب و پستان دارد و لیزر موهای زائد باعث مشکلات رحمی، موجب سرطان رحم،فیبرم،میوم و کیست میشود.

مو و ناخن راه های خروج فضولات بدن
در کل مو و ناخن یکیhttps://panel.khaneehsan.com/photos/blog/a38327a7-b92.jpg از راه های خروجی فضولات بدن است.در دوران بلوغ، تغییرات هورمونی باعث رشد مو در زیر بغل و سایر قسمت‌های بدن می‌شود. در واقع با نزدیک شدن به بزرگسالی، متوجه می‌شوید که موهای کم و بوری که تقریبا غیرقابل مشاهده بودند، اکنون شروع به تغییر کرده‌اند و ضخیم شده‌اند. در حقیقت؛ ابتدا موهای ناحیه تناسلی رشد می‌کنند و تقریبا دو سال بعد، موهای زیر بغل در می‌آیند. البته این روند؛ در هر فردی با توجه به رشد او؛ در سن متفاوتی اتفاق می‌افتد.
رویش موهای زاید بر روی گوش زنان و نوک سینه ها نشان از عدم کارایی مناسب رحم یا یائسگی است و با این کار بدن فضولات خود را از این طریق خارج می کند.

فواید داشتن موی زیر بغل
برای درک هرچه بهتر دلیل رشد و وجود همین موهای به‌ظاهر مزاحم زیربغل بهتر است با فواید آن آشنا شوید که شامل:
تنظیم دمای بدن
یکی از وظایف اصلی موهای زیر بغل، تنظیم دمای بدن است. مو می‌تواند در برابر هوای سرد یا گرمای بیش از حدی که با آن ناحیه حساس تماس پیدا می‌کند؛ محافظت کند.
حفظ رطوبت
همچنین، به حفظ رطوبت یا کاهش سرعت تولید عرق کمک می‌کند؛ بنابراین از چکیدن عرق جلوگیری خواهد کرد.
کاهش اصطکاک
وجود مو در ناحیه زیر بغل از تماس پوست به پوست جلوگیری می‌کند؛ بنابراین حساسیت و اصطکاک را کاهش می‌‌دهد؛ مخصوصا زمانی که ورزش می‌کنید؛ از طرفی هم نباید فراموش کنید که در صورت بلند شدن این موها، آن‌ها را اصلاح کنید که در غیر این صورت مو‌های زیر پوستی به وجود خواهد آمد.
آزاد شدن فرومون
زیر بغل پیام رسان‌های شیمیایی آزاد می‌کند که برای هر شخصی منحصر به خودش است. این پیام رسان‌ها که به عنوان فرومون شناخته می‌شوند، مواد شیمیایی هستند که بدن به طور طبیعی تولید و ترشح می‌کند تا به عنوان سیگنال‌های بویایی به ویژه برای جذب جنس مخالف عمل کنند. در واقع این موها هستند که آن‌ها را گیر می‌اندازند و نمی‌گذارند که رها و ساطع شوند.
جلوگیری از ناراحتی‌ها و بیماری‌ها
شیو نکردن یا وکس نکردن مو‌های زیر بغل باعث کاهش خطر حساسیت می‌شود و همچنین از قرار گرفتن پوست در معرض مواد شیمیایی، آلودگی و کثیفی جلوگیری می‌کند‌. به خاطر همین خیلی از پزشکان توصیه می‌‌کنند که مو‌های زیر بغل را از ته و ریشه اصلاح نکنید و آن‌ها را با قیچی کوتاه کنید تا کم‌تر مشخص باشد و بتوانید از فواید آن هم بهره‌مند شوید. استفاده از نوره بهترین راه برای رفع موهای زائد این ناحیه می‌باشد.

علت وجود موهای ناحیه تناسلی
هیچ کدام از چیزهایی که در بدن انسان ها وجود دارند تصادفی به وجود نیامده است و کاربردی دارند، اما زنان بسیار (و تعداد روز افرونی از مردان) تمایل به اصلاح موهای اندام خصوصی خود دارند. برای تصمیم گیری درباره اصلاح این ناحیه، بهتر است از جوانب مثبت و منفی آن مطلع شوید. چیزی که خوب نیست این است که تصمیم خود را بر اساس چیزی که مد است بگیرید نه سلیقه شخصی.
موهای ناحیه تناسلی چندین نقش مختلف دارد:
ایجاد یک مانع برای جلوگیری از باکتری ها یا ویروس های خارجی که باعث عفونت یا بیماری می شود.
حفظ درجه حرارت مناسب برای عملکرد درست دستگاه تناسلی زنان.
حفظ بوهای ایجاد شده توسط فرومون که سیگنال های جنسی برای تحریک میل جنسی همسر است.
جلوگیری از آزردگی ناحیه تناسلی در طول رابطه جنسی، زیرا اصطکاک باعث قرمزی و ناراحتی این ناحیه شود.

اصلاح موی ناحیه تناسلی‌ با روشهای نامناسب باعث می‌شود که:
1. پوست شما آسیب می بیند
از بین بردن موهای ناحیه تناسلی و ملتهب کردن فولیکول های مو، موجب ایجاد زخم های باز می شود که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند. همچنین اصلاح دائمی باعث رشد دردناک موهای زیر پوستی می شود. به علاوه استفاده از وکس ممکن است باعث ایجاد سوختگی روی پوست شود و تیغ نیز ممکن است بدن را دچار جراحت کند.
2. رشد باکتری ها را سرعت می بخشد
وکس های زداینده مو یکی از خطرناکترین روش های برای موهای این ناحیه است. استفاده از آن باعث قرمزی و ضعیف شدن روزنه های پوست می شود. هنگامی که وکس با رطوبت و دمای این ناحیه ترکیب بشود، محیط برای رشد باکتری ها و استرپتوکوکوس گروه A بوجود می آورد. اگر هیچ مویی در این ناحیه نباشد، پس هیچ چیزی مانع از ورود باکتری ها به بدن نمی شود.  
3. احتمال ابتلاء به تبخال تناسلی بیشتر می شود
مطالعات متعدد نشان می دهد که زنانی که به طور کامل اصلاح می کنند بیشتر مستعد ابتلاء به تبخال تناسلی هستند. هنگامی که آنها اصلاح می کنند و پوستشان خراش بر می دارد، بدن را آماده ابتلاء به این ویروس می کنند که باعث بیماریهای قابل انتقال جنسی می شود.
4. موارد HPV بیشتر
ویروس پاپیلومای انسانی به سرعت گسترش می یابد. پزشکان تأیید کرده اند که این بیماری در اغلب موارد بدون اینکه فرد بداند دچار آن است، یا به سادگی به خاطر کمبود اطلاعات منتقل می شود (برای اینکه نشانه های مشخصی ندارد). بزرگسالان که به طور مرتب این ناحیه را اصلاح می کنند به میزان قابل توجهی بیشتر در معرض ابتلاء به عفونت هستند.
5. مد فقط مد است
بسیاری از زنان دوست دارند از موهای ناحیه تناسلی خلاص شوند اما ممکن است از لیزر یا روشهایی که مد شده استفاده کنند در صورتیکه استفاده از نوره (واجبی) توصیه می‌شود.
6. توجه به بیماری های پوستی
پسوریازیس یا اگزما با اصلاح تشدید می شود. اگر این بیماری پوستی را دارید بهتر است به پزشک مراجعه و بهترین راه را برای حذف موهای این ناحیه پیدا کنید. اگر این کار را نکنید، ممکن وضعیت تشدید شده و ناراحتی و درد زیادی متحمل شوید.
7. هر نوع اصلاح، بهداشتی نیست
زنان بسیاری وجود دارند که ترجیح می دهند موهای ناحیه تناسلی را به هر طریقی اصلاح کنند و به نظر آنها این کار به بهداشت بیشتر کمک می کند. بوی بد هیچ ربطی به مقدار موی ناحیه تناسلی ندارد اما بسیار مهم است که بهداشت شخصی رعایت شود.
8.  موبری  در ناحیه تناسلی توسط نوره برانگیزنده جنسی است
درست است که زنان با اصلاح ناحیه واژن احساس اعتماد به نفس بیشتری می کنند و متعقدند رابطه جنسی بهتری خواهند داشت. اما رضایت جنسی واقعاً به میزان موهای ناحیه تناسلی شما بستگی ندارد. این اغلب بستگی به نظر زن و شوهر دارد. 
نکته :
بهترین و مطمئن ترین راه برای رفع موهای زائد،استفاده از نوره است چون سودا زداست و نه تنها عوارضی برای بدن ندارد بلکه باعث تقویت بدن،رفع موهای زائد،بازشدن منافذ پوست و افزایش میل جنسی می‌شود. موها دریچه های دفع سودا و مواد زائد بدن هستند و در صورتیکه از بین بردن موها بخصوص از طریق لیزر انجام شود راه خروج مواد زائد بسته می‌شود و ممکنست این مواد در جاهای دیگر بدن بصورت خال،لک پوستی،غده ها،سرطان و سایر بیماریها بروز کنند.
منابع:
کلینیک تخصصی پوست و مو خانه سفید
سایت کلینیک زیبایی گلدن رویال
سایت کلینیک دکتر امامی
کلینیک دکتر نیلفروش زاده
سایت دکتر یلدا عطار زاده
 سایت لنداسپا
سایت کاندیلا 
دکتر رامین مدرسی
مجله طب اسلامی
منیبان پرنیان گستر
سلام دنیا
گردآوری شده توسط واحد فرهنگی خانه احسان 
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال کالا به سراسر کشور
ارسال کالا به سراسر کشور
7 روز ضمانت بازگشت کالا
7 روز ضمانت بازگشت کالا
ضمانت کیفیت محصولات
ضمانت کیفیت محصولات
نماد اعتماد

شبکه‌های اجتماعی

خانه احسان ، بزرگترین مرکز تهیه و توزیع محصولات سالم و ارگانیک در کشور

خانه احسان از سال 1388 فعالیت خود را در زمینه اصلاح سبک زندگی برگرفته از الگوی زندگی سنتی ایرانی آغاز کرده است. با توجه به سبک زندگی بیماری‌زا در جامعه‌ کنونی، برای داشتن یک زندگی سالم، پیشگیری بهتر از درمان است و جهت رسیدن به این هدف، به یک الگوی زندگی حکیمانه و علمی نیاز است. با تحقیقات علمی و جامع در این خصوص، به این نتیجه رسیدیم که بهترین راهکار، سبک زندگی به روش سنتی می‌باشد.

سایر مجموعه ها که در فضای مجازی یا حقیقی با نام برند خانه احسان فعالیت می کنند ، مورد تایید ما نمی باشند.

استفاده از مطالب خانه احسان با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به مجموعه خانه احسان می باشد.

اینترنت قطع شده است