انواع نمک و بهترین نوع نمک برای مصرف

تاریخ انتشار:
زمان مطالعه: 5 دقیقه
تاریخ بروزرسانی:

از معروف ترین و شناخته شده ترین انواع نمک های موجود می توان به نمک معمولی، نمک سیاه،کوشر،کوینز،نمک دریا،نمک جهرم،نمک صورتی،نمک آبی،نمک سفره،نمک ترشی و...

13 نوع نمک مختلف:
انواع نمک در اندازه های ریز و درشت و تکه های نامنظم و در رنگ های مختلف سیاه و سفید، کریستالی، قرمز پرنگ، صورتی و خاکستری استخراج و استفاده می شود. در این مقاله 13 نوع مختلف نمک معرفی شده است.
1. نمک معمولی یا تصفیه شده:
این نمک رایج ترین نوع نمک است که از رسوبات نمکی زیر زمین استخراج می شود. این نوع نمک به طور کامل تصفیه می شود. شوری نمک به علت وجود عنصر سدیم است. پتاسیم، منیزیم، کلسیم و آهن موجود در نمک، مصلح سدیم هستند که این املاح، از نمک‌های تصفیه شده بازار گرفته‌شده‌اند. دانه های آن بسیار ریز است و به دلیل تصفیه ی کامل، مواد معدنی آن به طور کامل از بین می رود. همچنین به آن ماده ضد چسبندگی اضافه می کنند تا از گلوله شدن آن جلوگیری کنند. در اکثر کشور ها برای کاهش کمبود ید، به نمک ید اضافه می کنند.

2. نمک کوشر (KOSHER):
نمک Koshering یا نمک کوشر نسبت به نمک معمولی، پوسته پوسته تر و درشت تر است. اندازه دانه های بزرگ آن باعث می شود از آن در پخت گوشت استفاده کنند که باعث خوش طعم شدن آن می شود. نمک کوشر همچنین به سرعت حل می شود که آن را به یک نمک کامل در پخت و پز تبدیل کرده است. با این حال، نمک کوشر نیز ید کمی دارد.

3. نمک دریا:
نمک دریا که از آب تبخیر شده برداشت می شود، به طور معمول نسبت به نمک معمولی کم تر تصفیه می شود و دانه های آن درشت تر است. این نمک همچنین دارای برخی مواد معدنی از جمله آهن، پتاسیم، روی است و طعم شدید تری نسبت به نمک معمولی دارد.
4.. نمک صورتی هیمالیا:
از بین انواع مختلف نمک صورتی، نمک هیمالیا خالص ترین نوع نمک در جهان است و از معدن نمک Khewra در کوه های هیمالیا در پاکستان استخراج می شود. رنگ آن از رنگ سفید تا صورتی متغیر است. سرشار از مواد معدنی حاوی 84 ماده معدنی طبیعی و عناصر موجود در بدن انسان است. نمک هیمالیا در درمان های آبگرم و همچنین در آشپزی استفاده می شود. میزان طعم دهی این نمک نسبت به سایر انواع نمک ها بیشتر است. بنابراین اگر از آن در پخت و پز استفاده می کنید میزان کمتری از آن در غذا استفاده کنید.

5. نمک آبی 
نمک آبی یکی از کمیاب‌ترین نمک‌های جهان است و تنها در ایران، به‌ویژه در کوه‌های اطراف سمنان و معادن نمک گرمسار یافت می‌شود.این نمک حاوی مواد معدنی مهمی مانند منیزیم، کلسیم و پتاسیم است که به سلامت کلی بدن کمک می‌کنند. رنگ آبی منحصر به فرد نمک از ترکیبات سیلوینیت نشأت می‌گیرد و کاملاً طبیعی است. نمک آبی دارای طعمی لطیف و معدنی است.
6. نمک دریای سلتیک:
همچنین به عنوان sel gris (در فرانسه با نام نمک خاکستری معروف است) شناخته می شود. نمک دریایی سلتیک بعد از جزر و مد در ساحل فرانسه برداشت می شود. این نمک غنی از مواد معدنی است که به نمک رنگی خاکستری می دهد. همچنین استفاده از آن در پخت گوشت و ماهی طعمی عالی به آن ها می دهد.

7. نمک پادشاهان و کوینز (FLEUR DE SEL):
با عنوان گل نمکی شناخته می شود. fluer de sel یک نمک دریایی گرانبها است که با فرایندی بسیار پیچیده تولید می شود. شامل جمع آوری لایه نازک نمکی است که به سطح استخرهای کم عمق دریا در طول ساحل فرانسه عمدتا، اما نه به طور انحصاری در منطقه بریتانی، تولید می شود. این کار فقط در روزهای آفتابی و خشک با وزش نسیم جزئی و تنها با ابزار های چوبی سنتی قابل انجام است. به دلیل کمبود و برداشت بیش از حد این نمک، fleur de sel گران ترین نوع نمک است (80 دلار به ازای 5 پوند) به همین دلیل به آن لقب خاویار نمک داده اند. این نمک رطوبت را حفظ می کند و به رنگ خاکستری است. اگر توانایی خرید و استفاده از این نمک را دارید، از آن در تهیه ی گوشت، غذا های دریایی، سبزیجات و حتی شیرینی هایی مانند شکلات و کارامل استفاده کنید.
8. نمک دودی:
این نمک با دود چوب به صورت کاملا طبیعی دودی می شود (معمولاً چوب درخت حصیری، مسقیت، سیب، بلوط یا توسکا). نمک دودی یک طعم شدید و دودی را به غذا اضافه می کند. بسته به مدت زمان قرار گیری نمک در معرض دود چوب و نوع چوب، انواع متفاوتی خواهند داشت. نمک دودی بهترین نوع نمک برای پخت گوشت های خوش طعم و سبزیجات دلچسب مانند سیب زمینی است.

9. نمک ورقه ای:
از طریق تبخیر آب نمک به دست می آید. این نمک دارای ورقه های نازک و روشن است که مواد معدنی کمی دارد. به سرعت در غذا حل می شود و از آن در پخت گوشت استفاده می کنند.

10. نمک سیاه گدازه (نمک سیاه هاوایی):
نمک سیاه هاوایی به عنوان نمک گدازه سیاه نیز شناخته می شود. نمکی دریایی است که از جزایر آتشفشانی هاوایی به دست می آید و به دلیل داشتن گوگرد فعال در ساختار خود به رنگ سیاه است.

11. نمک قرمز هاوایی:
این نمک به نام نمک alaea نیز شناخته می شود و نام آن از گل های آتشفشانی مایل به قرمز غنی از آهن گرفته شده است. قرن هاست که از این نوع نمک برای ضد عفونی کردن و پاکسازی ابزارالات استفاده می شود. استفاده از آن در آشپزی نیز میسر است و عطر و طعمی جذاب به غذا می دهد.
12. کالا نمک (نمک سیاه):
کالا نمک (نمک سیاه) نوعی سنگ نمکی آتشفشانی است که به دلیل دارا بودن ترکیبات گوگردی طعمی شبیه به تخم مرغ به غذا می دهد و اغلب در غذا های گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد. می توانید به جای استفاده از تخم مرغ در غذا از این نمک استفاده کنید.

13. نمک ترشی:
نمک ترشی که برای ترشی استفاده می شود، حاوی هیچ ید اضافه شده یا مواد معدنی که باعث تغییر رنگ نمک می شوند نیست.نمک ترشی به‌طور خاص برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات از طریق فرآیند ترشی و کنسرو کردن طراحی شده است. 

14. نمک جهرم
بهترین نوع نمک برای مصرف روزانه در مواد خوراکی، سنگ نمک خوراکی یا نمک مربوط به گنبدهای نمکی ست.نمک جهرم یکی از بهترین نوع نمک‌های ایرانی شناخته می‌شود. لینک خرید نمک جهرم

15.نمک سفره ترکیبی
ترکیبی از نمک اقلیم های مختلف: نمک دریاچه ارومیه (شفا) ، نمک جهرم، نمک سنگ پودری ، نمک صورتی و نمک آبی 
به دلیل داشتن املاح و مواد معدنی که در هر نمک وجود دارد، این ترکیب از نمک ها باعث می شود تا به طور کامل این مواد معدنی به بدن برسد.
برای تهیه نمک سفره خانه احسان 👉کلیک کنید.


گردآوری شده توسط واحد فرهنگی خانه احسان 
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال کالا به سراسر کشور
ارسال کالا به سراسر کشور
7 روز ضمانت بازگشت کالا
7 روز ضمانت بازگشت کالا
ضمانت کیفیت محصولات
ضمانت کیفیت محصولات
نماد اعتماد

شبکه‌های اجتماعی

خانه احسان ، بزرگترین مرکز تهیه و توزیع محصولات سالم و ارگانیک در کشور

خانه احسان از سال 1388 فعالیت خود را در زمینه اصلاح سبک زندگی برگرفته از الگوی زندگی سنتی ایرانی آغاز کرده است. با توجه به سبک زندگی بیماری‌زا در جامعه‌ کنونی، برای داشتن یک زندگی سالم، پیشگیری بهتر از درمان است و جهت رسیدن به این هدف، به یک الگوی زندگی حکیمانه و علمی نیاز است. با تحقیقات علمی و جامع در این خصوص، به این نتیجه رسیدیم که بهترین راهکار، سبک زندگی به روش سنتی می‌باشد.

سایر مجموعه ها که در فضای مجازی یا حقیقی با نام برند خانه احسان فعالیت می کنند ، مورد تایید ما نمی باشند.

استفاده از مطالب خانه احسان با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به مجموعه خانه احسان می باشد.

اینترنت قطع شده است